top of page
Lebe Group
Lebe Group
Lebe Group
Sablones
Storagebox
Storagepark
Lebe Group
Lebe City Campus
Lebe Vital
Lebe Group
Lebe Property Management

Verbindt

mens en

ruimte

Lebe Group

Een dynamische projectontwikkelaar

Lebe Group is een dynamische projectontwikkelaar met een heel eigen, creatieve aanpak. Beide oprichters, Don Leeuw en Frank Berden, hebben dankzij een jarenlange ervaring een bijzonder brede kennis van de bedrijvenvastgoedmarkt. Met Lebe Group spelen ze op een niet-traditionele wijze in op de ontwikkelingen in die markt. Dat gebeurt met een doordacht concept dat draait om flexibiliteit, maatwerk en een brede dienstverlening.

 

Een concept dat uitgaat van het optimaal gebruiken van de mogelijkheden van een gebouw. Vanuit die gedachte is Lebe Group voortdurend op zoek naar panden met potentie en naar partners die ons bij onze activiteiten willen ondersteunen. Met de garantie van een gezond resultaat en een goed rendement.

Uitgangspunt is om gedateerde bedrijfspanden tegen gunstige prijzen over te nemen, ze met een eigen bouwteam naar de huidige maatstaven te renoveren en vervolgens te verhuren. Op die manier is een portefeuille ontstaan met kantoor- en bedrijfsruimten van uiteenlopende omvang, van enkele vierkante meters tot enkele duizenden vierkante meters.

 

Verhuur vindt plaats op basis van flexibele maatwerk- contracten. Zo kan een huurder zonder problemen op elk gewenst moment op- of afschalen. Maar ook tegen gunstige tarieven tijdelijk extra ruimte bij huren.

Sablones Lebe Group
Lebe Group

Veilig beleggen in onze projecten

Lebe Group biedt uiteenlopende mogelijkheden om te investeren. Dat kan in Lebe Business Centers, Storagepark, Storagebox, Sablones of één van onze andere projecten. U investeert in een bijzondere, snel opkomende vastgoedcategorie. Dankzij ons concept zijn onze panden zeer in trek en zorgen onze investeringen voor een gezond resultaat en een goed rendement. Als belegger in onze (vastgoed)projecten heeft u in ieder geval geen last van wisselende sentimenten op de aandelenbeurzen, iets waar u bij beursgenoteerde vastgoedfondsen uiteraard wel mee geconfronteerd wordt.

bottom of page