Lebe Group
Lebe Group

Waarde toevoegen op een belangrijke plaats in het centrum van Blerick, aansluiting zoeken naar wensen van de gemeente en de behoefte van de markt. Dit heeft geresulteerd in een prachtige appartementen gebouw met een hoogwaardige afwerking en onderin een florerend restaurant in het centrum van Venlo-Blerick.

Les Pompiers

In het voormalige Océ training centrum, gelegen op de Dr Blumenkampstraat 3 te Venlo, heeft de Lebe Group 4500m2 getransformeerd naar woonruimtes. Niet alleen de transformatie, maar ook de regie van de bouw wordt door de Lebe Group uitgevoerd en waar het voor andere dan vaak stopt, gaat de Lebe Group nog verder en wordt zelfs het concept wat ontwikkelt is door Lebe bedacht en geëxploiteerd. 

Dr Blumenkampstraat Venlo

Social return on investment

Residence BelleVue is direct gelegen aan de Maas, alle appartementen hebben vrij zicht op de Maas. De ligging is uiterst gunstig, tegen het centrum, dichtbij winkels, uitvalswegen en het ‘Roadhoes’. Het appartement complex valt op door de unieke ligging en luxe uitstraling.

 

Het complex bestaat uit 20 ruime appartementen, verdeeld over 2 gebouwen waarvan één gebouw met 5 etages en één gebouw met 6 etages. Op de begane grond worden commerciële ruimtes gerealiseerd,

De Lebe Group vind de sociale en maatschappelijke waarde voortvloeiend uit een investering ook van belang en zal erop letten dat wanneer er een investering gedaan wordt dit een toegevoegde waarde is voor de buurt, de omwonende en de gebruikers. Verder wordt er blijvend gewerkt aan het energiezuiniger maken van gebouwen, hetgeen bijdraagt aan een beter milieu.

Residence Belle Vue

Lebe Group
Lebe Group
Lebe Group
Lebe Group

Dynamisch en creatief

Actuele projecten

Lebe group
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Kaldenkerkerweg 20

5913 AE Venlo

The Netherlands

+31 (0)77 302 01 30

+31 (0)6 43 56 41 63

info@lebegroup.nl

© 2019 Lebe Group