top of page
Lebe Group
Lebe Group

Verbindt

mens en

ruimte

Lebe Group
Lebe Group

Lebe Group

Lebe Group is sinds 1990 actief in o.a. de markt van bedrijfsvastgoed. Uitgangspunt van Lebe Group is om klanten gerichte en flexibele oplossingen op maat te bieden in Bedrijfshuisvesting, zowel kleine als meer omvangrijke oppervlaktes, tot ongeveer 10.000 m². Dat gebeurt op basis van een zelfontwikkeld, eigentijds concept waarin huisvesten, ontmoeten en ontzorgen centraal staat.

 

Lebe group beschikt in totaal over 500.000 m² bedrijfsvastgoed waarmee ondersteuning geboden wordt aan andere bedrijvencentra. Het betreft hier zowel kantoorruimtes, opslagruimtes als bedrijfsruimtes.

Tot de Lebe Group behoren onder meer Lebe Business Centers, Sablones, Storagebox, Storagepark, Lebe City Campus alsmede recent een 50% deelname in H&P International Real Estate B.V., sinds 2004 actief in internationaal commercieel vastgoed, gespecialiseerd in Asset- en Property Management

Lebe Group

Sablones

Het kantoorconcept van de toekomst

Sablones is een multifunctioneel en inspirerend kantorencentrum met volop ruimte voor het laten samenkomen van creativiteit en commercie.

Sablones biedt tal van mogelijkheden op het gebied van zakelijke besprekingen, flexibele kantoorruimtes, presentatieruimtes, vergaderruimtes, enzovoorts. Tot de vele mogelijkheden behoort onder andere ook het combineren van kantoorruimte met opslagruimte. 

Met dit concept zijn wij klaar voor de toekomst.

Lebe Group

Storagebox

Voor al uw opslagruimte

Tijdelijke opslagruimte nodig voor uw inboedel, motor, bedrijfsinventaris, archief of voorraad.? Huur dan snel en voordelig één van onze direct beschikbare boxen. Opslag, onder de naam Storagebox, is eveneens een specialiteit van Lebe Group. Onze Storagebox-vestigingen vindt u in Heerlen, Roermond, Sittard en Venlo. 

Lebe Group

Storagepark

Een innoverende ontwikkeling

StoragePark is vernieuwend en bijzonder concept in Limburg. Met de nieuwbouw van koop- en huurunits lanceert StoragePark in Sittard, Heerlen en Venlo één van de meest succesvolle concepten ooit.  Een innoverende ontwikkeling met het oog op huisvestiging, opslagruimte en distributie in de gemeentes Heerlen, Sittard en Venlo. 

Ga naar Storagepark
Lebe Group

Real Estate

Uitgebreid aanbod bedrijfspanden

De strategie van Lebe Group is erop gericht gedateerde bedrijfspanden tegen een gunstige prijs te verwerven. Met een eigen bouwteam gaan we vervolgens in het gebouw aan de slag en maken met een renovatieproject het pand weer helemaal up-to-date zodat het voldoet aan de hedendaagse maatstaven. Daardoor beschikken we inmiddels over een uitgebreid aanbod bedrijfsruimten in uiteenlopende omvang. 

Lebe Group

City Campus

Study hard, live comfortable

Lebe City Campus ondersteunt studenten met betaalbare en ruime studentenwoningen in het centrum van Venlo. Onze studentenkamers liggen centraal in Venlo, op enkele fietsminuten van alle scholen, modern gefaciliteerd en met een uitstekend serviceniveau. Beleef je studententijd vanuit een comfortabele studentenwoning, zodat je later kunt zeggen: dat waren nog eens tijden!

Lebe Group

Vital

Verbindt mens en vitaliteit

Lebe Vital is een uniek vitaliteitsconcept in Venlo en omgeving. Vanuit een karakteristiek pand aan de Kaldenkerkerweg in Venlo werken verschillende specialisten hier aan de vitaliteit van body & mind. Het doel van Lebe Vital is het creëren van multi-disciplinaire kruisbestuiving. Dit heeft als grote voordeel dat u in één bezoek meerdere afspraken, work-outs en therapieën kunt plannen. Voor zowel de specialist als de bezoekende cliënt is dit een ideale basis om te werken aan uw gezondheid, fitheid en vitaliteit.

Lebe Group

Lebe Business Centers

Marktleider in bedrijfshuisvesting

Onderdeel van Lebe Group zijn de Lebe Business Centers, marktleider in de kleinschalige bedrijfshuisvestingsmarkt in Limburg. Die positie willen behouden en verstevigen. Dat doen we met het aanbieden van een groeiend aanbod flexibele bedrijfshuisvesting dat optimaal is afgestemd op de wensen van de markt. Met een transparante organisatie die door de professionaliteit van het personeel en het stellen van heldere en meetbare doelen haar continuïteit waarborgt streven we zo naar maximale klanttevredenheid.

Business Centers
Sablones
Storagebox
Storagepark
Real Estate
City Campus
Vital
Lebe Group

Development

Dynamisch en creatief

De Lebe Group kijkt altijd breder dan de huidige functies van een gebouw, zo kun je tot de conclusie komen dat een bepaalde kantoorlocatie niet meer voldoet aan de huidige wensen van de gebruikers of dat de locatie niet meer in trek is voor een dergelijke behoefte, dit gebouw zou dan omgeturnd kunnen worden naar woonruimtes, maar ook te denken valt aan een conceptmatig project als een vitaliteitscentrum of zorgcentrum. Alle mogelijkheden worden bekeken en afgewogen alvorens keuze wordt gemaakt.

Lebe Group

Asset en

Property Management

H&P International real estate

H&P biedt u flexibele en passende oplossingen voor het asset-, property- en facilitymanagement van vastgoed. Hierbij staat vanzelfsprekend de kwaliteit van het management gericht op optimalisatie van de rendementen van de beleggingen voorop.

 

H&P kan het volledige management en beheer van het object overeenkomstig het standaard ROZ-Model leveren, maar ook een op uw persoonlijke wens toegesneden gedeelte hiervan.
In Duitsland werken we met een vergelijkbaar model.

Development
Property Management
Vorm beleggen.png

Veilig beleggen in onze projecten

Geen risico, gegarandeerde rente

Lebe Group biedt uiteenlopende mogelijkheden om te investeren. Dat kan in Lebe Business Centers, Storagepark, Storagebox, Sablones of één van onze andere projecten. U investeert in een bijzondere, snel opkomende vastgoedcategorie. Dankzij ons concept zijn onze panden zeer in trek en zorgen onze investeringen voor een gezond resultaat en een goed rendement. Als belegger in onze (vastgoed)projecten heeft u in ieder geval geen last van wisselende sentimenten op de aandelenbeurzen, iets waar u bij beursgenoteerde vastgoedfondsen uiteraard wel mee geconfronteerd wordt.

Beleggen
bottom of page